STRATEGIE ANUALA DE ACHIZITIE PUBLICA PENTRU ANUL 2024

STRATEGIE ANUALA DE ACHIZITIE PUBLICA PENTRU ANUL 2024

PAAP SI ANEXA 2024

REGULAMENTUL DE ORDINE INTERIOARA al Serviciului de Ambulanta Judetean HARGHITA. (R.O.I.)

art. 43 modificat R.O.I

art. 12 modificat R.O.I

REGULAMENT ACTUALIZAT SEPT 2022

Puteți descărca fișierul PDF  

Modificare ROI ART. 18 data 20.07.2020

Modificare ROI ART. 41 data 20.07.2020

ROI actualizat dec 2021

 

REGULAMENTUL DE ORGANIZARE SI FUNCTIONARE al Serviciului de Ambulanta Judetean HARGHITA. (R.O.F.)

Puteți descărca fișierul PDF  

CONTRACT COLECTIV DE MUNCĂ LA NIVEL DE UNITATE PE ANII 

Serviciului de Ambulanta Judetean HARGHITA. 

Puteți descărca fișierul PDF C.C.M LA NIVEL DE UNITATE PE ANII 2024-2026 

Puteți descărca fișierul PDF C.C.M LA NIVEL DE UNITATE PE ANII 2022-2024  

 

 

MOL România și Asociația Transylvania Rescue Team Filiala Ciuc donează Serviciului de Ambulanță Județean Harghita cinci fotolii rulante electrice pentru transportul pacienților

 

 

  • Prin această donație, Serviciul de Ambulanță Județean Harghita va scurta considerabil timpul necesar pentru transportul pacienților care au nevoie de îngrijiri medicale;
  • MOL România continuă să susțină sistemul sanitar din România, oferind sprijin financiar pentru achiziția de echipamente.

Miercurea Ciuc, 19 august 2022 – MOL România și Asociația Transylvania Rescue Team Filiala Ciuc au donat cinci fotolii rulante electrice, special concepute pentru a facilita transportul pacienților pe scări, către ambulanță. Aceste echipamente, în valoare de peste 83.000 de lei, vor contribui la scurtarea timpului necesar pentru deplasarea pacienților către spital și la simplificarea procesului de transport în interiorul imobilelor care nu sunt prevăzute cu spații suficient de generoase pentru a permite accesul cu targa.

 

Transport rapid și în siguranță

Una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă echipajele serviciului de ambulanță, care de obicei sunt formate din două persoane (ambulanțier și asistent medical), este reprezentată de transportul persoanelor care nu se pot deplasa și care locuiesc în clădiri fără lift sau cu coridoare prea înguste pentru a permite manipularea tărgilor. Într-o astfel de situație, pentru a-i coborî pe pacienți pe scări, personalul medical solicită deseori sprijinul vecinilor sau al trecătorilor. Cu ajutorul fotoliilor rulante electrice această operațiune va putea fi realizată mult mai repede și mai confortabil pentru pacient.

 

Toate echipamentele au fost achiziționate de Asociația Transylvania Rescue Team Filiala Ciuc, din fondurile puse la dispoziție de MOL România și au intrat deja în posesia Serviciului de Ambulanță Județean Harghita. Alegerea celor mai potrivite echipamente din punct de vedere tehnic, dar și medical a fost făcută în funcție de specificațiile pe care reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Harghita le-au oferit, astfel încât fotoliile să răspundă cât mai bine nevoilor echipajelor de intervenție și ale pacienților.

 

MOL România continuă să sprijine sistemul medical din România. Această donație continuă misiunea companiei de a susține sistemul medical și se alătură unui alt proiect de succes derulat anul acesta, împreună cu Asociația Salvați Copiii, al cărui scop a fost de a achiziționa echipamente medicale de ultimă generație pentru spitale de copii și secții de pediatrie din țară (Timișoara, Pitești, Brașov, Giurgiu, Miercurea Ciuc și Sfântu Gheorghe).

 

MOL România este un partener de încredere al comunităților și se implică activ în viața acestora printr-o serie de programe de responsabilitate socială pe termen lung în domenii precum: sănătate, educație, sport și protejarea mediului.

***

 

Despre MOL România

MOL România este o subsidiară a MOL Group și una dintre cele mai importante companii petroliere din România, cu o prezență de peste 25 ani pe piața autohtonă. MOL România are un portofoliu extins de produse și servicii în domeniul comerțului de carburanți, lubrifianți, produse petrochimice și bitum. În prezent, compania deține un număr de 245 de stații de servicii la nivel național, două depozite de carburanți la Giurgiu și Tileagd și un terminal GPL la Tileagd. MOL România are sediul social la Cluj-Napoca, sediul de business la București, un sediu administrativ la Arad și un număr de peste 260 de angajați proprii.

MOL România a fost prima companie petrolieră care a implementat un program de loialitate, MOL MultiBonus, care în prezent oferă și o variantă digitală prin aplicația MOL Go. Începând cu anul 2018, MOL România este parte a proiectului NEXT-E, care vizează instalarea de stații de încărcare pentru autovehicule electrice. MOL România este un membru activ al comunităților din care face parte și nu numai, printr-o platformă extinsă de programe de responsabilitate socială adresate educației, sportului, sănătății și mediului.

 

Despre Grupul MOL

Grupul MOL este o companie internațională integrată de petrol, gaze naturale, petrochimie și retail, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operațiuni în peste 30 de țări, o forță de lucru dinamică formată din 24.000 de angajați în întreaga lume și peste 100 de ani de experiență în industrie. Grupul MOL controlează trei rafinării și două unități petrochimice la nivelul managementului integrat al lanțului de aprovizionare în Ungaria, Slovacia și Croația. Compania are, de asemenea, o rețea de aproape 2.000 de stații de servicii în 9 țări din Europa Centrală și de Sud-Est. Activitățile de explorare și producție ale Grupului MOL sunt susținute de o experiență de peste 85 de ani în domeniul hidrocarburilor și 30 de ani în injecția de CO2. În prezent, activitățile de producție se desfășoară în 8 țări, iar cele de explorare în 6 țări. MOL se angajează să își transforme operațiunile tradiționale bazate pe combustibili fosili într-un model de afaceri sustenabil, cu emisii scăzute de carbon, şi aspiră să devină neutră din punctul de vedere la emisiilor de carbon nete până în 2050, contribuind totodată la formarea economiei circulare cu emisii scăzute de carbon în Europa Centrală şi de Est.

 

Despre Asociația Transylvania Rescue Team Filiala Ciuc

Asociația Transylvania Rescue Team Filiala Ciuc a fost înființată în februarie 2013, obiectivul principal fiind acela de a oferi asistență în regim de urgență și educație de prim ajutor. Totodată, Asociația are ca misiune acordarea de asistență familiilor și persoanelor aflate în situații vulnerabile și poate oferi ajutor prin echipe specializate de voluntari în caz de dezastre sau orice alte situații extraordinare.

 

 

RO
Cu ocazia Zilei Mondiale a Repornirii Inimii, Serviciul de Ambulanță Județean Harghita, între orele 09.00-15.00, organizează ziua porților deschise la Stația de Ambulanță din Miercurea-Ciuc și la Substația din Odorheiu Secuiesc.
Astfel vizitatorii au ocazia să cunoască specificul activității Serviciului de Ambulanță și pot însuși cunoștinte privind suportul vital de bază (BLS).
Vă așteptam cu drag la Stația Centrală de Ambulanță din Miercurea-Ciuc, str. Mikó nr. 3 și la Substația de Ambulanță din Odorheiu Secuiesc la adresa str. Bethlen Gabor, nr 72.

HU
Az Újraélesztés Világnapja alkalmával a Hargita Megyei Mentőszolgálat nyílt napokat tart a Csíkszeredai és Székelyudvarhelyi mentőállomáson 09.00-15.00 óra között.
Ha szeretnél betekintést kapni a mentősök tevékenységébe, valamint szeretnéd elsajátítani az alapszintű újraélesztést, várunk szeretettel a Csíkszeredai Mikó utca 3 szám, valamint a Székelyudvarhelyi Bethlen Gábor utca 72 szám alatti mentőállomásokon.

In data de 24  mai 2019 s-a desfasurat la Toplita , concursul de prim ajutor”SI TU  POTI SALVA O VIATA”, concurs  organizat de  Serviciul  de Ambulanta  județean  Harghita, statia Toplita. La acest concurs, au participat  echipaje din 10 scoli din localitate si imprejurimi . Castigatorii din acest an a fost echipajul de la Sc. Gimn. O.C.TASLAUANU  din localitatea Bilbor. Pe langa premiile obținute   au primit si o geanta de prim ajutor ,dotata cu tot ce e necesar intr-o drumetie sau excursie. Prin acest  gest dorim sa contribuim la dotarea scolilor cu materiale de prim ajutor.
.
.

A Hargita Megyei Mentőszolgálat a maroshévizi egység közreműködésével, 2019.05.24-én rendezte meg a “TE IS MEG TUDSZ MENTENI EGY ÉLETET” elnevezésű elsősegély versenyt. Ezen a versenyen 10 helybeli és környékbeli iskola vett részt. Az idei nyertes a bélbori O.C. TĂSLĂUANU Általános Gimnázium csapata lett. A díjak mellett kaptak még egy elsősegély táskát is, túrákra és kirándulásokra alkalmas felszereléssel. Ezzel a gesztussal szeretnénk segiteni az iskoláknak az elsősegély anyagokkal való felszerelését.