REGULAMENTUL DE ORDINE INTERIOARA al Serviciului de Ambulanta Judetean HARGHITA. (R.O.I.)

Puteți descărca fișierul PDF  

Modificare ROI ART. 18 data 20.07.2020

Modificare ROI ART. 41 data 20.07.2020

REGULAMENTUL DE ORGANIZARE SI FUNCTIONARE al Serviciului de Ambulanta Judetean HARGHITA. (R.O.F.)

Puteți descărca fișierul PDF  

RO
Cu ocazia Zilei Mondiale a Repornirii Inimii, Serviciul de Ambulanță Județean Harghita, între orele 09.00-15.00, organizează ziua porților deschise la Stația de Ambulanță din Miercurea-Ciuc și la Substația din Odorheiu Secuiesc.
Astfel vizitatorii au ocazia să cunoască specificul activității Serviciului de Ambulanță și pot însuși cunoștinte privind suportul vital de bază (BLS).
Vă așteptam cu drag la Stația Centrală de Ambulanță din Miercurea-Ciuc, str. Mikó nr. 3 și la Substația de Ambulanță din Odorheiu Secuiesc la adresa str. Bethlen Gabor, nr 72.

HU
Az Újraélesztés Világnapja alkalmával a Hargita Megyei Mentőszolgálat nyílt napokat tart a Csíkszeredai és Székelyudvarhelyi mentőállomáson 09.00-15.00 óra között.
Ha szeretnél betekintést kapni a mentősök tevékenységébe, valamint szeretnéd elsajátítani az alapszintű újraélesztést, várunk szeretettel a Csíkszeredai Mikó utca 3 szám, valamint a Székelyudvarhelyi Bethlen Gábor utca 72 szám alatti mentőállomásokon.

In data de 24  mai 2019 s-a desfasurat la Toplita , concursul de prim ajutor”SI TU  POTI SALVA O VIATA”, concurs  organizat de  Serviciul  de Ambulanta  județean  Harghita, statia Toplita. La acest concurs, au participat  echipaje din 10 scoli din localitate si imprejurimi . Castigatorii din acest an a fost echipajul de la Sc. Gimn. O.C.TASLAUANU  din localitatea Bilbor. Pe langa premiile obținute   au primit si o geanta de prim ajutor ,dotata cu tot ce e necesar intr-o drumetie sau excursie. Prin acest  gest dorim sa contribuim la dotarea scolilor cu materiale de prim ajutor.
.
.

A Hargita Megyei Mentőszolgálat a maroshévizi egység közreműködésével, 2019.05.24-én rendezte meg a “TE IS MEG TUDSZ MENTENI EGY ÉLETET” elnevezésű elsősegély versenyt. Ezen a versenyen 10 helybeli és környékbeli iskola vett részt. Az idei nyertes a bélbori O.C. TĂSLĂUANU Általános Gimnázium csapata lett. A díjak mellett kaptak még egy elsősegély táskát is, túrákra és kirándulásokra alkalmas felszereléssel. Ezzel a gesztussal szeretnénk segiteni az iskoláknak az elsősegély anyagokkal való felszerelését.